Toeristen

Dinsdag 28 juni
Barometer staat op 1019,4

Jammer genoeg is de wind verkeerd om naar Helgoland te gaan. Dus we hebben nog een extra dag op Busum. Het is vandaag mooi weer en we gaan lekker een stuk wandelen over de dijk. Als we de boulevard op lopen, zien we veel mensen. De sfeer van een stenen boulevard met mensen doet toch heel anders aan dan met slecht weer. Nu zit, ligt iedereen lekker op het gras of heeft een strandkorf gehuurd. Er lopen er toch ook een heleboel langs de waterkant, die ver weg is, want het is laag water. Je moet dan een flink stuk over het wad lopen. Daarna kun je je voeten afwassen of een douche nemen. Goed geregeld hier.

Boulevard van Busum

Wij lopen een flink stuk, zeker 15 kilometer. Als we terug komen, zijn de mensen lekker bruin, rood geworden. Iedereen is tevreden. De kroeg waar we gisteren zaten Haifisch minder, daar is het met mooi weer niet zo druk. In het hoogseizoen zijn hier altijd 30.000 mensen extra, vertelde de kroegbaas.

Drukke winkelstraat

Wij gaan morgen naar Helgoland. De voorspelling voor morgen is dat er zuid in de wind zit. Wel met een aanwakkerende wind en golven van 2 meter hoog bij Helgoland. Morgenvroeg nog maar weer een weerberichtje oppikken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ons plan

De trossen zijn los!

Retteketet neemt sabbatical