Rustdag

Zaterdag 24 juni
Ramsgate

We slapen uit en rommelen de hele dag maar wat aan. De haven van Ramsgate is een leuke gezellige haven. Het voelt of we 1 grote familie zijn. Als er een boot binnenkomt, staat iedereen klaar om te helpen met aanleggen. Hier liggen boten die al een paar dagen wachten op rustig weer. Nou, dan kunnen ze nog wel even wachten. De wind neemt niet af volgens windguru.


Ramsgate

Er is live muziek vanavond en wij maken een afspraak met Volle Maan, om na het eten nog iets te gaan drinken en misschien wel even te dansen. We gaan naar Mariners Bar. Daar staan jonge gasten lekker te spelen, Rock en Roll is hun stijl.

De Engelsen zijn wat stijvige mensen. Tanja en ik lopen de dansvloer op, een klein plekje voor de band, en gaan dan lekker uit ons dak. Zelfs de mannen doen een paar nummers met ons mee, Hans en Jack. Ik zie vele ogen naar ons kijken. Het heeft ons wat danszweet gekost, maar uiteindelijk hadden we de dansvloer vol.

We maken het niet al te laat, omdat we de volgende dag weg willen naar Oostende. Om 8.00 Engelse tijd willen we vertrekken.


Haven van Ramsgate


Reacties

Populaire posts van deze blog

Ons plan

De trossen zijn los!

Retteketet neemt sabbatical