Terug naar Orwell

22 september

Dit wordt een kort verslagje. Het is slecht weer vandaag, regen, grijs en koud. Toch gaan we vandaag rond half negen weer het water op om naar Orwell te gaan, weer terug naar de Royals. Het beviel ons daar prima. Hans heeft zich in zijn zeilpak gehesen en vaart de boot door de regen terug naar de Royal Harwich Yacht Club, waar we tegen twee uur aankomen. Precies 1 week geleden waren we hier ook. Ons plekje is bezet, maar we kunnen gelukkig een ander mooi plekje vinden.



Tegen de avond breekt de lucht open en komt de zon er nog doorheen. Dit is mooi, want dan kunnen we in de zon lekker naar Butt & Oyster lopen om daar te gaan eten. De afgelopen keer dat we er waren, was het laag water en grijs weer. Nu is het hoogwater en de zon schijnt. Dit geeft gelijk een ander beeld van Pin Mill. 

                     

De twee typische Engelse mannen van vorige week zitten er niet. Ik had verwacht dat die elke dinsdag daar zouden zitten, net als wij elke zaterdag op het biljart bij VDW zitten. Nu zitten er twee hippe, jonge jongens, ook dit geeft gelijk een heel andere sfeer. We lopen terug met goede zaklantaarns, geleerd van de vorige keer!!!

Zo doe je dat bij de RHYC

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ons plan

De trossen zijn los!

Retteketet neemt sabbatical