Suriname-Martinique

Op naar een nieuw gebied!

Het is zaterdag 23 januari 2021. Een druilerige ochtend. Het is grijs en er is haast geen wind. Vandaag vertrekken we, na vijf maanden, uit Waterland. Je krijgt er havenplak van, tenminste ik, en Liza ook. We proberen er nog één nachtje extra aan te plakken om alle klusjes af te ronden, maar het lukt ons niet. De beide kapiteins willen de trossen losgooien en de klusjes verder afmaken, wanneer we voor anker liggen bij Peperpot. Het is een dubbel gevoel. Aan de ene kant willen we dóór, aan de andere kant voelt dit ook zo vertrouwd. Het is heel onzeker wat ons te wachten staat in de Carib. De maatregelen veranderen per dag. En met de nieuwe Engelse coronavariant is iedereen op zijn hoede. We hebben voor Martinique gekozen, omdat dit de meeste zekerheid geeft.

Wil je ons live volgen op zee met dagelijks nieuws? Klik dan in het hamburgermenuutje linksboven, dan zie je een link naar Predictwind.

Onze laatste ochtend in Suriname

Samen voor anker. Liza klimt de mast in. 


Wat hier gebeurt, lees je in Predictwind...

Reacties

  1. Alweer een ervaring rijker! Ook de Tres Hombres ligt in de baai van Martnique, moet je even langs gaan. Groetjes van Hotze en Saakje van de Oneron,

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Ons plan

De trossen zijn los!

Retteketet neemt sabbatical